1696140 - Oefening van het Rode Kruis afdeling Tilburg, waarschijnlijk tijdens een Rampenkamp. Een Lotus slachtoffer op brancard wordt bekleed met folie door leden van het Rode Kruis. Op de achtergrond is nog een team bezig en kijken mensen toe, inclusief een jonge fotograaf rechts. - Foto's & Kaarten

Oefening van het Rode Kruis afdeling Tilburg, waarschijnlijk tijdens een Rampenkamp. Een Lotus slachtoffer op brancard wordt bekleed met folie door leden van het Rode Kruis. Op de achtergrond is nog een team bezig en kijken mensen toe, inclusief een jonge fotograaf rechts.

Fotonummer["1696140"]
FotograafOnbekend
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOefening van het Rode Kruis afdeling Tilburg, waarschijnlijk tijdens een Rampenkamp. Een Lotus slachtoffer op brancard wordt bekleed met folie door leden van het Rode Kruis. Op de achtergrond is nog een team bezig en kijken mensen toe, inclusief een jonge fotograaf rechts.
Datum

1696140 - Oefening van het Rode Kruis afdeling Tilburg, waarschijnlijk tijdens een Rampenkamp. Een Lotus slachtoffer op brancard wordt bekleed met folie door leden van het Rode Kruis. Op de achtergrond is nog een team bezig en kijken mensen toe, inclusief een jonge fotograaf rechts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag