046493 - De Molenstraat. Voor de aanleg van deze straat, genoemd naar de molen van de familie De Visscher, liep hier een onbeduidend akkerweggetje achter de tuinen van de panden aan de Kerkstraat door. De oude benaming van deze straat was dan ook 'aachter de heuf' (hoven). - Foto's & Kaarten

De Molenstraat. Voor de aanleg van deze straat, genoemd naar de molen van de familie De Visscher, liep hier een onbeduidend akkerweggetje achter de tuinen van de panden aan de Kerkstraat door. De oude benaming van deze straat was dan ook 'aachter de heuf' (hoven).

Fotonummer["046493"]
PlaatsGoirle
Straat["Molenstraat"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Molenstraat. Voor de aanleg van deze straat, genoemd naar de molen van de familie De Visscher, liep hier een onbeduidend akkerweggetje achter de tuinen van de panden aan de Kerkstraat door. De oude benaming van deze straat was dan ook 'aachter de heuf' (hoven).
Datum

046493 - De Molenstraat. Voor de aanleg van deze straat, genoemd naar de molen van de familie De Visscher, liep hier een onbeduidend akkerweggetje achter de tuinen van de panden aan de Kerkstraat door. De oude benaming van deze straat was dan ook 'aachter de heuf' (hoven).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag