650451 - Schmidlin. Transportwagen met reclameopdruk van de firma Van Den Hout, gevestigd aan het Wilhelminapark 46, 1947. Het is een Willys MB jeep die door een carrosseriebedrijf is voorzien van een halve cabine en een laadbak. In de eerste naoorlogse jaren waren de originele jeepwielen schaars, vandaar dat er wielen van een ander automerk zijn gemonteerd. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. Transportwagen met reclameopdruk van de firma Van Den Hout, gevestigd aan het Wilhelminapark 46, 1947. Het is een Willys MB jeep die door een carrosseriebedrijf is voorzien van een halve cabine en een laadbak. In de eerste naoorlogse jaren waren de originele jeepwielen schaars, vandaar dat er wielen van een ander automerk zijn gemonteerd.

Fotonummer["650451"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1947
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. Transportwagen met reclameopdruk van de firma Van Den Hout, gevestigd aan het Wilhelminapark 46, 1947. Het is een Willys MB jeep die door een carrosseriebedrijf is voorzien van een halve cabine en een laadbak. In de eerste naoorlogse jaren waren de originele jeepwielen schaars, vandaar dat er wielen van een ander automerk zijn gemonteerd.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 71 boven.
Datum

650451 - Schmidlin. Transportwagen met reclameopdruk van de firma Van Den Hout, gevestigd aan het Wilhelminapark 46, 1947. Het is een Willys MB jeep die door een carrosseriebedrijf is voorzien van een halve cabine en een laadbak. In de eerste naoorlogse jaren waren de originele jeepwielen schaars, vandaar dat er wielen van een ander automerk zijn gemonteerd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag