1696019 - Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. Medewerkers van het Rode Kruis begeleiden een man naar binnen. - Foto's & Kaarten

Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. Medewerkers van het Rode Kruis begeleiden een man naar binnen.

Fotonummer["1696019"]
PlaatsTilburg
Straat["Paterstraat","Capucijnenstraat"]
Datering vanaf26-12-1949
FotograafVan Berkel, Tilburg
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. Medewerkers van het Rode Kruis begeleiden een man naar binnen.
Datum

1696019 - Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat.  Medewerkers van het Rode Kruis begeleiden een man naar binnen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag