200228 - Burgemeester Vonk de Both (op de eerste rij links) met een select gezelschap genodigden op de trappen van het gemeentehuis t.g.v. de schietwedstrijden van de Vrijwillige Landstorm in Tilburg. Na het defilé van de landstormers gebruikte het gezelschap het "souper" in hotel Suisse, waarna een slotbijeenkomst werd gehouden in de tuin van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. Luitenant-generaal Duymaer van Twist sprak er zijn afkeur uit van het socialisme, het communisme en het nationaal-socialisme, waarna enkele leden van het Zwart Front probeerden de orde te verstoren. - Foto's & Kaarten

Burgemeester Vonk de Both (op de eerste rij links) met een select gezelschap genodigden op de trappen van het gemeentehuis t.g.v. de schietwedstrijden van de Vrijwillige Landstorm in Tilburg. Na het defilé van de landstormers gebruikte het gezelschap het "souper" in hotel Suisse, waarna een slotbijeenkomst werd gehouden in de tuin van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. Luitenant-generaal Duymaer van Twist sprak er zijn afkeur uit van het socialisme, het communisme en het nationaal-socialisme, waarna enkele leden van het Zwart Front probeerden de orde te verstoren.

Fotonummer["200228"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf22-07-1934
FotograafN.V. Vereenigde Fotobureaux, Amsterdam
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBurgemeester Vonk de Both (op de eerste rij links) met een select gezelschap genodigden op de trappen van het gemeentehuis t.g.v. de schietwedstrijden van de Vrijwillige Landstorm in Tilburg. Na het defilé van de landstormers gebruikte het gezelschap het "souper" in hotel Suisse, waarna een slotbijeenkomst werd gehouden in de tuin van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. Luitenant-generaal Duymaer van Twist sprak er zijn afkeur uit van het socialisme, het communisme en het nationaal-socialisme, waarna enkele leden van het Zwart Front probeerden de orde te verstoren.
Datum

200228 - Burgemeester Vonk de Both (op de eerste rij links) met een select gezelschap genodigden op de trappen van het gemeentehuis t.g.v. de schietwedstrijden van de Vrijwillige Landstorm in Tilburg. Na het defilé van de landstormers gebruikte het gezelschap het "souper" in hotel Suisse, waarna een slotbijeenkomst werd gehouden in de tuin van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. Luitenant-generaal Duymaer van Twist sprak er zijn afkeur uit van het socialisme, het communisme en het nationaal-socialisme, waarna  enkele leden van het Zwart Front probeerden de orde te verstoren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag