071796 - Reclamebord van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog uit Tilburg. Het bedrijf werd opgericht in 1890 op initiatief van de broers Henri en August Janssen. De zoon van Henri, Joseph Janssen, werd directeur. Bij zijn 50.jarig jubileum kreeg hij een portret aangeboden, geschilderd door de Tilburger Theo Swagemakers. Als deskundigen werden in 1890 aan het bedrijf toegevoegd Daniel Frans Bierens en zijn broer Adolf, die tot 1925 het bedrijf mede bestuurden. De firmanaam was dan ook Janssen & Bierens. - Foto's & Kaarten

Reclamebord van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog uit Tilburg. Het bedrijf werd opgericht in 1890 op initiatief van de broers Henri en August Janssen. De zoon van Henri, Joseph Janssen, werd directeur. Bij zijn 50.jarig jubileum kreeg hij een portret aangeboden, geschilderd door de Tilburger Theo Swagemakers. Als deskundigen werden in 1890 aan het bedrijf toegevoegd Daniel Frans Bierens en zijn broer Adolf, die tot 1925 het bedrijf mede bestuurden. De firmanaam was dan ook Janssen & Bierens.

Fotonummer["071796"]
PlaatsTilburg
Herkomstarchief ververij de Regenboog Tilburg nr. 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingReclamebord van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog uit Tilburg. Het bedrijf werd opgericht in 1890 op initiatief van de broers Henri en August Janssen. De zoon van Henri, Joseph Janssen, werd directeur. Bij zijn 50.jarig jubileum kreeg hij een portret aangeboden, geschilderd door de Tilburger Theo Swagemakers. Als deskundigen werden in 1890 aan het bedrijf toegevoegd Daniel Frans Bierens en zijn broer Adolf, die tot 1925 het bedrijf mede bestuurden. De firmanaam was dan ook Janssen & Bierens.
AnnotatieRA Tilburg coll. documentatie Tilburg nr. 882.
Datum["1920"]

071796 - Reclamebord van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog uit Tilburg. Het bedrijf werd opgericht in 1890 op initiatief van de broers Henri en August Janssen. De zoon van Henri, Joseph Janssen,  werd directeur. Bij zijn 50.jarig jubileum kreeg hij een portret aangeboden, geschilderd door de Tilburger Theo Swagemakers. Als deskundigen werden in 1890 aan het bedrijf toegevoegd Daniel Frans Bierens en zijn broer Adolf, die tot 1925 het bedrijf mede bestuurden. De firmanaam was dan ook Janssen & Bierens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag