009397 - Kloosters. Zusters van Schijndel van het St. Liduina klooster aan de Pelgrimsweg te Tilburg (in de sacramentsparochie aan de Ringbaan-Oost) vertrekken naar de missie in Sumatra op 31 december 1936.zittend zuster Adelburga (mej A.H. Moonen). v.l.n.r. zr. Odila (M.H. Steur), zr. Genesia (M.G. Vrooijink) en zr Louise (Th.G.M. Glouderrins) - Foto's & Kaarten

Kloosters. Zusters van Schijndel van het St. Liduina klooster aan de Pelgrimsweg te Tilburg (in de sacramentsparochie aan de Ringbaan-Oost) vertrekken naar de missie in Sumatra op 31 december 1936.zittend zuster Adelburga (mej A.H. Moonen). v.l.n.r. zr. Odila (M.H. Steur), zr. Genesia (M.G. Vrooijink) en zr Louise (Th.G.M. Glouderrins)

Fotonummer["009397"]
PlaatsTilburg
Straat["Pelgrimsweg"]
WijkArmhoefse Akkers
Datering vanaf15-12-1936
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKloosters. Zusters van Schijndel van het St. Liduina klooster aan de Pelgrimsweg te Tilburg (in de sacramentsparochie aan de Ringbaan-Oost) vertrekken naar de missie in Sumatra op 31 december 1936.zittend zuster Adelburga (mej A.H. Moonen). v.l.n.r. zr. Odila (M.H. Steur), zr. Genesia (M.G. Vrooijink) en zr Louise (Th.G.M. Glouderrins)
Huisnummer40
Datum

009397 - Kloosters. Zusters van Schijndel van het St. Liduina klooster aan de Pelgrimsweg te Tilburg (in de sacramentsparochie aan de Ringbaan-Oost) vertrekken naar de missie in Sumatra op 31 december 1936.zittend zuster Adelburga (mej A.H. Moonen). v.l.n.r. zr. Odila (M.H. Steur), zr. Genesia (M.G. Vrooijink) en zr Louise (Th.G.M. Glouderrins)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag