025336 - Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd, daarna is het pand na leegstand gekraakt en daarna is er een woongroep in gehuisvest. - Foto's & Kaarten

Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd, daarna is het pand na leegstand gekraakt en daarna is er een woongroep in gehuisvest.

Fotonummer["025336"]
PlaatsTilburg
Straat["Lange Nieuwstraat"]
WijkBesterd
FotograafJoep Vogels, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMedeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd, daarna is het pand na leegstand gekraakt en daarna is er een woongroep in gehuisvest.
Huisnummer200

025336 - Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd, daarna is het pand na leegstand gekraakt en daarna is er een woongroep in gehuisvest.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag