025336 - Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd. Na het vertrek van de bewoners van De Klinkert werd het gebouw door de GWD toegewezen voor verhuur aan een woongroep via de actiegroep LWW (LeefWoonWerkgemeenschappen). - Foto's & Kaarten

Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd. Na het vertrek van de bewoners van De Klinkert werd het gebouw door de GWD toegewezen voor verhuur aan een woongroep via de actiegroep LWW (LeefWoonWerkgemeenschappen).

Fotonummer["025336"]
PlaatsTilburg
Straat["Lange Nieuwstraat"]
WijkBesterd
FotograafJoep Vogels, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMedeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd. Na het vertrek van de bewoners van De Klinkert werd het gebouw door de GWD toegewezen voor verhuur aan een woongroep via de actiegroep LWW (LeefWoonWerkgemeenschappen).
Huisnummer200
Datum

025336 - Medeklinkert, huisvesting woongroep, voorheen De Klinkert geheten. Voor de Medeklinkert was er tehuis voor mensen met psycho-sociale problemen gevestigd. Na het vertrek van de bewoners van De Klinkert werd het gebouw door de GWD toegewezen voor verhuur aan een woongroep via de actiegroep LWW (LeefWoonWerkgemeenschappen).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag