010235 - De Oude Markt, voorheen de Markt met links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Rond deze tijd bood dit hotel onderdak aan de debattingsclub 'Vondel'. De zijgevel van het hotel wordt gebruikt voor het aanplakken van affiches, b.v. over publieke verkopingen. - Foto's & Kaarten

De Oude Markt, voorheen de Markt met links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Rond deze tijd bood dit hotel onderdak aan de debattingsclub 'Vondel'. De zijgevel van het hotel wordt gebruikt voor het aanplakken van affiches, b.v. over publieke verkopingen.

Fotonummer["010235"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
WijkCentrum
Datering vanaf1902
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Oude Markt, voorheen de Markt met links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Rond deze tijd bood dit hotel onderdak aan de debattingsclub 'Vondel'. De zijgevel van het hotel wordt gebruikt voor het aanplakken van affiches, b.v. over publieke verkopingen.
AnnotatieTC 29.1.1905.
Datum

010235 - De Oude Markt, voorheen de Markt met links hotel De Gouden Zwaan van de familie Broeckx. Rond deze tijd bood dit hotel onderdak aan de debattingsclub 'Vondel'. De zijgevel van het hotel wordt gebruikt voor het aanplakken van affiches, b.v. over publieke verkopingen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag