039471 - Volt, Technische Afdelingen, De tekenkamer van de afdeling Bedrijfsmechanisatie omstreeks 1970 op de eerste verdieping van hal ND op complex Noord. V.l.n.r.: Jo Staps en Toon Mols, op de voorgrond Theo Kwee, achterin Jan v. d. Brink en uiterst rechts Richard van Riel. - Foto's & Kaarten

Volt, Technische Afdelingen, De tekenkamer van de afdeling Bedrijfsmechanisatie omstreeks 1970 op de eerste verdieping van hal ND op complex Noord. V.l.n.r.: Jo Staps en Toon Mols, op de voorgrond Theo Kwee, achterin Jan v. d. Brink en uiterst rechts Richard van Riel.

Fotonummer["039471"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1970
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Technische Afdelingen, De tekenkamer van de afdeling Bedrijfsmechanisatie omstreeks 1970 op de eerste verdieping van hal ND op complex Noord. V.l.n.r.: Jo Staps en Toon Mols, op de voorgrond Theo Kwee, achterin Jan v. d. Brink en uiterst rechts Richard van Riel.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo.bldz.48
Huisnummer25
Datum

039471 - Volt, Technische Afdelingen,  De tekenkamer van de afdeling Bedrijfsmechanisatie omstreeks 1970 op de eerste verdieping van hal ND op complex Noord. V.l.n.r.: Jo Staps en Toon Mols, op de voorgrond Theo Kwee, achterin Jan v. d. Brink en uiterst rechts Richard van Riel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag