651284 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het postperron van station Breda stond een stoomtrein met zes wagons klaar om de gasten via Gilze-Rijen naar Tilburg te vervoeren. Naast mevrouw Van Harten (met bloemen) loopt Minister Neelie Smit-Kroes. In totaal zijn er 150 gasten voor deze heugelijke dag uitgenodigd. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het postperron van station Breda stond een stoomtrein met zes wagons klaar om de gasten via Gilze-Rijen naar Tilburg te vervoeren. Naast mevrouw Van Harten (met bloemen) loopt Minister Neelie Smit-Kroes. In totaal zijn er 150 gasten voor deze heugelijke dag uitgenodigd.

Fotonummer["651284"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het postperron van station Breda stond een stoomtrein met zes wagons klaar om de gasten via Gilze-Rijen naar Tilburg te vervoeren. Naast mevrouw Van Harten (met bloemen) loopt Minister Neelie Smit-Kroes. In totaal zijn er 150 gasten voor deze heugelijke dag uitgenodigd.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651284 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Op het postperron van station Breda stond een stoomtrein met zes wagons klaar om de gasten via Gilze-Rijen naar Tilburg te vervoeren. Naast mevrouw Van Harten (met bloemen) loopt Minister Neelie Smit-Kroes. In totaal zijn er 150 gasten voor deze heugelijke dag uitgenodigd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag