095107 - Watersnood. Watersnoodramp in Brabant. Twee militairen in een roeiboot op een ondergelopen straat van Lage Zwaluwe. Zittend: Albert Weijenberg. De foto is genomen in het Plantsoen richting de Oude Weg. Op de achtergrond rechts Den Domp. Volledig rechts is nog net de R.K. pastorie te zien. - Foto's & Kaarten

Watersnood. Watersnoodramp in Brabant. Twee militairen in een roeiboot op een ondergelopen straat van Lage Zwaluwe. Zittend: Albert Weijenberg. De foto is genomen in het Plantsoen richting de Oude Weg. Op de achtergrond rechts Den Domp. Volledig rechts is nog net de R.K. pastorie te zien.

Fotonummer["095107"]
PlaatsLage Zwaluwe
Straat["Plantsoen"]
Datering vanaf07-02-1953
FotograafOnbekend
Herkomst2335 Fotocollectie Made en Drimmelen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWatersnood. Watersnoodramp in Brabant. Twee militairen in een roeiboot op een ondergelopen straat van Lage Zwaluwe. Zittend: Albert Weijenberg. De foto is genomen in het Plantsoen richting de Oude Weg. Op de achtergrond rechts Den Domp. Volledig rechts is nog net de R.K. pastorie te zien.
Datum

095107 - Watersnood. Watersnoodramp in Brabant. Twee militairen in een roeiboot op een ondergelopen straat van Lage Zwaluwe. Zittend: Albert Weijenberg. De foto is genomen in het Plantsoen richting de Oude Weg. Op de achtergrond rechts Den Domp. Volledig rechts is nog net de R.K. pastorie te zien.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag