650800 - Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Onder het toeziend oog van oprichter en eigenaar Willem Vilé van Vilenzo (links achter de 'lintknipper' in gestreept blauw kostuum) wordt het lint van het nieuwe atelier Vipatex in Karachi, Pakistan, doorgeknipt en daarmee de nieuwe fabriek geopend. - Foto's & Kaarten

Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Onder het toeziend oog van oprichter en eigenaar Willem Vilé van Vilenzo (links achter de 'lintknipper' in gestreept blauw kostuum) wordt het lint van het nieuwe atelier Vipatex in Karachi, Pakistan, doorgeknipt en daarmee de nieuwe fabriek geopend.

Fotonummer["650800"]
PlaatsKarachi (Pakistan)
Datering vanaf21-04-1990
FotograafM.H. Brothers, Karachi, Pakistan
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Onder het toeziend oog van oprichter en eigenaar Willem Vilé van Vilenzo (links achter de 'lintknipper' in gestreept blauw kostuum) wordt het lint van het nieuwe atelier Vipatex in Karachi, Pakistan, doorgeknipt en daarmee de nieuwe fabriek geopend.
Datum

650800 - Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. 
Onder het toeziend oog van oprichter en eigenaar Willem Vilé van Vilenzo (links achter de 'lintknipper' in gestreept blauw kostuum) wordt het lint van het nieuwe atelier Vipatex in Karachi, Pakistan, doorgeknipt en daarmee de nieuwe fabriek geopend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag