001614 - Leharstraat, voorheen de Heikant in noordoostelijke richting. De foto is genomen op het punt waar Heikant, Lijnsheike (rechts) en Moleneind (links) bij elkaar kwamen. In de verte de parochiekerk van het Heike. Rechts Heikant 6b, de kruidenierswinkel van J. de Bruijn. - Foto's & Kaarten

Leharstraat, voorheen de Heikant in noordoostelijke richting. De foto is genomen op het punt waar Heikant, Lijnsheike (rechts) en Moleneind (links) bij elkaar kwamen. In de verte de parochiekerk van het Heike. Rechts Heikant 6b, de kruidenierswinkel van J. de Bruijn.

DownloadbaarJa
Fotonummer["001614"]
Plaats(en)Tilburg
Straat["Leharstraat"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
Uitgebreide omschrijvingLeharstraat, voorheen de Heikant in noordoostelijke richting. De foto is genomen op het punt waar Heikant, Lijnsheike (rechts) en Moleneind (links) bij elkaar kwamen. In de verte de parochiekerk van het Heike. Rechts Heikant 6b, de kruidenierswinkel van J. de Bruijn.
AnnotatieTilburg in beeld 1865-1945, p. 77. Ach lieve tijd 19, p. 454. Arjen Roos & Rianne Willems, Heikant en Stokhasselt toen en nu, 2002, p. 35
Datum

001614 - Leharstraat, voorheen de Heikant in noordoostelijke richting. De foto is genomen op het punt waar Heikant, Lijnsheike (rechts) en Moleneind (links) bij elkaar kwamen. In de verte de parochiekerk van het Heike. Rechts Heikant 6b, de kruidenierswinkel van J. de Bruijn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag