039842 - Gouden bruiloft in de Boomstraat in 1924. Op 23 juli trouwde te Tilburg Hendrikus van Beurden (1850-1931) met Gerardina van Iersel geboren 1854. De bruidegom was fabrieksarbeider en zoon van Niclaas van Beurden en van Johanna Maria Van Beurden-Smits. Het echtpaar woonde in de Boomstraat nr. 64. Door de buurtbewoners werd een feest-damescomité. Op de foto het gouden paar met 54 bruidjes, de heren van het feestcomité: A. van Trier (voorzitter), A. van de Ven, H. Piëtte, D. Knibbeler en P. Kwaaitaal. Het damescomité: de dames Van Trier, De Beer, Wouters, De Zwart en Van Rijsewijk. De werkgever van H. van Beurden, de firma Mommers aan de Goirkestraat, had ter gelegenheid van het feest een auto beschikbaar gesteld. - Foto's & Kaarten

Gouden bruiloft in de Boomstraat in 1924. Op 23 juli trouwde te Tilburg Hendrikus van Beurden (1850-1931) met Gerardina van Iersel geboren 1854. De bruidegom was fabrieksarbeider en zoon van Niclaas van Beurden en van Johanna Maria Van Beurden-Smits. Het echtpaar woonde in de Boomstraat nr. 64. Door de buurtbewoners werd een feest-damescomité. Op de foto het gouden paar met 54 bruidjes, de heren van het feestcomité: A. van Trier (voorzitter), A. van de Ven, H. Piëtte, D. Knibbeler en P. Kwaaitaal. Het damescomité: de dames Van Trier, De Beer, Wouters, De Zwart en Van Rijsewijk. De werkgever van H. van Beurden, de firma Mommers aan de Goirkestraat, had ter gelegenheid van het feest een auto beschikbaar gesteld.

Fotonummer["039842"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1924
Herkomstcoll: Van den Berg-Oostelbos
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGouden bruiloft in de Boomstraat in 1924. Op 23 juli trouwde te Tilburg Hendrikus van Beurden (1850-1931) met Gerardina van Iersel geboren 1854. De bruidegom was fabrieksarbeider en zoon van Niclaas van Beurden en van Johanna Maria Van Beurden-Smits. Het echtpaar woonde in de Boomstraat nr. 64. Door de buurtbewoners werd een feest-damescomité. Op de foto het gouden paar met 54 bruidjes, de heren van het feestcomité: A. van Trier (voorzitter), A. van de Ven, H. Piëtte, D. Knibbeler en P. Kwaaitaal. Het damescomité: de dames Van Trier, De Beer, Wouters, De Zwart en Van Rijsewijk. De werkgever van H. van Beurden, de firma Mommers aan de Goirkestraat, had ter gelegenheid van het feest een auto beschikbaar gesteld.
AnnotatieNieuweTilburgse Courant d.d. 24-7-1924.
Datum

039842 - Gouden bruiloft in de Boomstraat in 1924. Op 23 juli trouwde te Tilburg Hendrikus van Beurden (1850-1931) met Gerardina van Iersel geboren 1854. De bruidegom was fabrieksarbeider en zoon van Niclaas van Beurden en van Johanna Maria Van Beurden-Smits. Het echtpaar woonde in de Boomstraat nr. 64. Door de buurtbewoners werd een feest-damescomité. Op de foto het gouden paar met 54 bruidjes, de heren van het feestcomité: A. van Trier (voorzitter), A. van de Ven, H. Piëtte, D. Knibbeler en P. Kwaaitaal. Het damescomité: de dames Van Trier, De Beer, Wouters, De Zwart en Van Rijsewijk. De werkgever van H. van Beurden, de firma Mommers aan de Goirkestraat, had ter gelegenheid van het feest een auto beschikbaar gesteld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag