045842 - Het teren van het dak van een bedrijfsgebouw van Pijnenburg's Weverijen N.V. te Goirle. Links Jan van der Zande. Op de achtergrond de Kerkakkers en verder weg het gebied van de Grote Akker. Enkele jaren later zou in het gebied van de Kerkakkers het Oranjeplein worden aangelegd. - Foto's & Kaarten

Het teren van het dak van een bedrijfsgebouw van Pijnenburg's Weverijen N.V. te Goirle. Links Jan van der Zande. Op de achtergrond de Kerkakkers en verder weg het gebied van de Grote Akker. Enkele jaren later zou in het gebied van de Kerkakkers het Oranjeplein worden aangelegd.

Fotonummer["045842"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1923
HerkomstVan de Sande-Van der Zande, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet teren van het dak van een bedrijfsgebouw van Pijnenburg's Weverijen N.V. te Goirle. Links Jan van der Zande. Op de achtergrond de Kerkakkers en verder weg het gebied van de Grote Akker. Enkele jaren later zou in het gebied van de Kerkakkers het Oranjeplein worden aangelegd.
Datum

045842 - Het teren van het dak van een bedrijfsgebouw van Pijnenburg's Weverijen N.V. te Goirle. Links Jan van der Zande. Op de achtergrond de Kerkakkers en verder weg het gebied van de Grote Akker. Enkele jaren later zou in het gebied van de Kerkakkers het Oranjeplein worden aangelegd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag