071873 - De cartonnage-afdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. De dozen werden gebruikt om behandelde, gestoomde of geverfde goederen retour te zenden naar Regenboog-fillialen en klanten in Nederland. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De cartonnage-afdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. De dozen werden gebruikt om behandelde, gestoomde of geverfde goederen retour te zenden naar Regenboog-fillialen en klanten in Nederland. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.

Fotonummer["071873"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1930
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog Tilburg, nummer 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe cartonnage-afdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. De dozen werden gebruikt om behandelde, gestoomde of geverfde goederen retour te zenden naar Regenboog-fillialen en klanten in Nederland. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Datum

071873 - De cartonnage-afdeling van stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg. De dozen werden gebruikt om behandelde, gestoomde of geverfde goederen retour te zenden naar Regenboog-fillialen en klanten in Nederland.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt en aangeboden naar aanleiding van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog van de firma Janssen en Bierens op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag