063848 - De strijkafdeling van "Stoomwasscherij de Leij", een was- en strijkinrichting van de firma Blomjous-van Glabbeek. De wasserij stond nabij de Leij op Hilvarenbeeks grondgebied, maar had als adres Broekhoven 2. In de jaren twintig van de 20e eeuw verhuisde stoomwasserij "de Leij" naar de Telegraafstraat 38 in Tilburg. - Foto's & Kaarten

De strijkafdeling van "Stoomwasscherij de Leij", een was- en strijkinrichting van de firma Blomjous-van Glabbeek. De wasserij stond nabij de Leij op Hilvarenbeeks grondgebied, maar had als adres Broekhoven 2. In de jaren twintig van de 20e eeuw verhuisde stoomwasserij "de Leij" naar de Telegraafstraat 38 in Tilburg.

Fotonummer["063848"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
Herkomstcoll De Kock, Tilburg.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe strijkafdeling van "Stoomwasscherij de Leij", een was- en strijkinrichting van de firma Blomjous-van Glabbeek. De wasserij stond nabij de Leij op Hilvarenbeeks grondgebied, maar had als adres Broekhoven 2. In de jaren twintig van de 20e eeuw verhuisde stoomwasserij "de Leij" naar de Telegraafstraat 38 in Tilburg.
Datum

063848 - De strijkafdeling van "Stoomwasscherij de Leij", een was- en strijkinrichting van de firma Blomjous-van Glabbeek. De wasserij stond nabij de Leij op Hilvarenbeeks grondgebied, maar had als adres Broekhoven 2. In de jaren twintig van de 20e eeuw verhuisde stoomwasserij "de Leij" naar de Telegraafstraat 38 in Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag