056205 - Op 14 oktober 1941 hertrouwde Kees van Boxtel met Dien Adriaansen. Dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters respectievelijk Betsy van Boxtel met Frans van Puijenbroek, Ton van Boxtel met Janus Wouters en Jo van Boxtel met Tinus Coolen. Bij de kijkers geheel rechts met wandelwagen Gerda van Gorp-Giessen, naast haar Anna Verhoeven-van Erven. - Foto's & Kaarten

Op 14 oktober 1941 hertrouwde Kees van Boxtel met Dien Adriaansen. Dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters respectievelijk Betsy van Boxtel met Frans van Puijenbroek, Ton van Boxtel met Janus Wouters en Jo van Boxtel met Tinus Coolen. Bij de kijkers geheel rechts met wandelwagen Gerda van Gorp-Giessen, naast haar Anna Verhoeven-van Erven.

Fotonummer["056205"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf14-10-1941
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Herkomstcoll. Van Gorp, Goirle.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 14 oktober 1941 hertrouwde Kees van Boxtel met Dien Adriaansen. Dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters respectievelijk Betsy van Boxtel met Frans van Puijenbroek, Ton van Boxtel met Janus Wouters en Jo van Boxtel met Tinus Coolen. Bij de kijkers geheel rechts met wandelwagen Gerda van Gorp-Giessen, naast haar Anna Verhoeven-van Erven.
Datum

056205 - Op 14 oktober 1941 hertrouwde Kees van Boxtel met Dien Adriaansen. Dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters respectievelijk Betsy van Boxtel met Frans van Puijenbroek, Ton van Boxtel met Janus Wouters en Jo van Boxtel met Tinus Coolen. Bij de kijkers geheel rechts met wandelwagen Gerda van Gorp-Giessen, naast haar Anna Verhoeven-van Erven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag