005174 - Bidprentje. Mart. FRANSEN, M.S.C., missionaris op vakantie, liet in 1931 dit prentje drukken bij zijn tweede vertrek naar de Missie der Philippijnen, "het eenige katholieke land van het oosten, thans verkeerend in het gevaar het H. Geloof te verliezen, bij gebrek aan Priesters." Op de achterkant staat een foto van de "Oude kapel van Loreto, bijstatie Philippijnen." - Foto's & Kaarten

Bidprentje. Mart. FRANSEN, M.S.C., missionaris op vakantie, liet in 1931 dit prentje drukken bij zijn tweede vertrek naar de Missie der Philippijnen, "het eenige katholieke land van het oosten, thans verkeerend in het gevaar het H. Geloof te verliezen, bij gebrek aan Priesters." Op de achterkant staat een foto van de "Oude kapel van Loreto, bijstatie Philippijnen."

Fotonummer["005174"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1931
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBidprentje. Mart. FRANSEN, M.S.C., missionaris op vakantie, liet in 1931 dit prentje drukken bij zijn tweede vertrek naar de Missie der Philippijnen, "het eenige katholieke land van het oosten, thans verkeerend in het gevaar het H. Geloof te verliezen, bij gebrek aan Priesters." Op de achterkant staat een foto van de "Oude kapel van Loreto, bijstatie Philippijnen."
Datum

005174 - Bidprentje. Mart. FRANSEN, M.S.C., missionaris op vakantie, liet in 1931 dit prentje drukken bij zijn tweede vertrek naar de Missie der Philippijnen, "het eenige katholieke land van het oosten, thans verkeerend in het gevaar het H. Geloof te verliezen, bij gebrek aan Priesters." Op de achterkant staat een foto van de "Oude kapel van Loreto, bijstatie Philippijnen."
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag