038950 - Volt. Zuid. Chemische Afdeling. De afdeling Materiaalkeuring in september 1948. Deze afdeling was gesitueerd naast het Chemisch Lab. in gebouw M noordzijde op het bordes van de gereedschapmakerij. (Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz.40) In de hoek staand Dhr. Herman Scheirs en zittend Jo Dankers. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Chemische Afdeling. De afdeling Materiaalkeuring in september 1948. Deze afdeling was gesitueerd naast het Chemisch Lab. in gebouw M noordzijde op het bordes van de gereedschapmakerij. (Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz.40) In de hoek staand Dhr. Herman Scheirs en zittend Jo Dankers. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038950"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-09-1948
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Chemische Afdeling. De afdeling Materiaalkeuring in september 1948. Deze afdeling was gesitueerd naast het Chemisch Lab. in gebouw M noordzijde op het bordes van de gereedschapmakerij. (Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz.40) In de hoek staand Dhr. Herman Scheirs en zittend Jo Dankers. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum

038950 - Volt. Zuid. Chemische Afdeling. De afdeling Materiaalkeuring in september 1948. Deze afdeling was gesitueerd naast het Chemisch Lab. in gebouw M noordzijde op het bordes van de gereedschapmakerij. (Van gloeilamp tot hoogspanningstrafo bldz.40) In de hoek staand Dhr. Herman Scheirs en zittend Jo Dankers.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag