651307 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Als de treinreizigers zijn uitgestapt, worden zij verwelkomd door de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren. Alhoewel de luidspreker het niet doet, heeft hij daar geen enkel probleem mee omdat zijn stemgeluid ver draagt. Op de achtergrond laat de sirene van de gemeentelijke museumbrandweerwagen af en toe een vrolijk sirene geluid te horen. Dat verhoogd de sfeer. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Als de treinreizigers zijn uitgestapt, worden zij verwelkomd door de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren. Alhoewel de luidspreker het niet doet, heeft hij daar geen enkel probleem mee omdat zijn stemgeluid ver draagt. Op de achtergrond laat de sirene van de gemeentelijke museumbrandweerwagen af en toe een vrolijk sirene geluid te horen. Dat verhoogd de sfeer.

Fotonummer["651307"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Als de treinreizigers zijn uitgestapt, worden zij verwelkomd door de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren. Alhoewel de luidspreker het niet doet, heeft hij daar geen enkel probleem mee omdat zijn stemgeluid ver draagt. Op de achtergrond laat de sirene van de gemeentelijke museumbrandweerwagen af en toe een vrolijk sirene geluid te horen. Dat verhoogd de sfeer.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651307 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Als de treinreizigers zijn uitgestapt, worden zij verwelkomd door de loco-burgemeester van Tilburg, de heer Van Eijkeren. Alhoewel de luidspreker het niet doet, heeft hij daar geen enkel probleem mee omdat zijn stemgeluid ver draagt. Op de achtergrond laat de sirene van de gemeentelijke museumbrandweerwagen af en toe een vrolijk sirene geluid te horen. Dat verhoogd de sfeer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag