043515 - De gemeentepolitie van Tilburg in de tuin van de Harmonie.In het midden achter de tafel zit commissaris Soentjes. Rechts daarnaast Meivaart. Pal daarachter: Coulil. De meest links staande persoon op de foto is ene Mols. Verder staan nog op deze foto: Van Strijp(derde rij derde van links) Strijbosch, Van Opstal en Van Dijk. - Foto's & Kaarten

De gemeentepolitie van Tilburg in de tuin van de Harmonie.In het midden achter de tafel zit commissaris Soentjes. Rechts daarnaast Meivaart. Pal daarachter: Coulil. De meest links staande persoon op de foto is ene Mols. Verder staan nog op deze foto: Van Strijp(derde rij derde van links) Strijbosch, Van Opstal en Van Dijk.

Fotonummer["043515"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe gemeentepolitie van Tilburg in de tuin van de Harmonie.In het midden achter de tafel zit commissaris Soentjes. Rechts daarnaast Meivaart. Pal daarachter: Coulil. De meest links staande persoon op de foto is ene Mols. Verder staan nog op deze foto: Van Strijp(derde rij derde van links) Strijbosch, Van Opstal en Van Dijk.
AnnotatieTilburg in beeld 1865-1945, nr. 355. Ach lieve tijd, deel 12, p. 282.
Datum

043515 - De gemeentepolitie van Tilburg in de tuin van de Harmonie.In het midden achter de tafel zit commissaris Soentjes. Rechts daarnaast Meivaart. Pal daarachter: Coulil. De meest links staande persoon op de foto is ene Mols. Verder staan nog op deze foto: Van Strijp(derde rij derde van links) Strijbosch, Van Opstal en Van Dijk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag