651633 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg.Nog een laatste afscheidsfoto van het strand / waarbij duidelijk is dat sommige docenten wat melig werden. De nonnen lopen in 1961 nog steeds rond in hun warme habijt met kap, een redelijk zwaar kruis rond de hals en om het middel een rozenkrans. En tóch kunnen ze nog glimlachen. - Foto's & Kaarten

Meisjesschool Vincentius. Tilburg.Nog een laatste afscheidsfoto van het strand / waarbij duidelijk is dat sommige docenten wat melig werden. De nonnen lopen in 1961 nog steeds rond in hun warme habijt met kap, een redelijk zwaar kruis rond de hals en om het middel een rozenkrans. En tóch kunnen ze nog glimlachen.

Fotonummer["651633"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
WijkHasselt
Datering vanaf04-05-1961
FotograafVroonhoven, kapelaan Van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMeisjesschool Vincentius. Tilburg.Nog een laatste afscheidsfoto van het strand / waarbij duidelijk is dat sommige docenten wat melig werden. De nonnen lopen in 1961 nog steeds rond in hun warme habijt met kap, een redelijk zwaar kruis rond de hals en om het middel een rozenkrans. En tóch kunnen ze nog glimlachen.
Datum

651633 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg.Nog een laatste afscheidsfoto van het strand / waarbij duidelijk is dat sommige docenten wat melig werden. De nonnen lopen in 1961 nog steeds rond in hun warme habijt met  kap, een redelijk zwaar kruis rond de hals en om het middel een rozenkrans. En tóch kunnen ze nog glimlachen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag