007294 - Christian Emil Marie Küpper (Theo van Doesburg). Geboren: 30 augustus 1883 te Utrecht. Overleden: 7 maart 1931 Davos (Zwitserland).Andere Pseudoniemen: I.K. Bonset - zou een anagram zijn van IK BEN SOT, welk pseudoniem hij gebruikte als ondertekening van zijn Dadaïstische gedichten en activiteiten. Aldo Camini - gebruikte Van doesburg ter ondertekening van zijn anti-filosofische activiteiten als criticus. Genres: poëzie, toneel, fabel, Hier op de foto een dagje uit met vrienden in Groesbeek. - Foto's & Kaarten

Christian Emil Marie Küpper (Theo van Doesburg). Geboren: 30 augustus 1883 te Utrecht. Overleden: 7 maart 1931 Davos (Zwitserland).Andere Pseudoniemen: I.K. Bonset - zou een anagram zijn van IK BEN SOT, welk pseudoniem hij gebruikte als ondertekening van zijn Dadaïstische gedichten en activiteiten. Aldo Camini - gebruikte Van doesburg ter ondertekening van zijn anti-filosofische activiteiten als criticus. Genres: poëzie, toneel, fabel, Hier op de foto een dagje uit met vrienden in Groesbeek.

Fotonummer["007294"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1915
FotograafKempen, Jef van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingChristian Emil Marie Küpper (Theo van Doesburg). Geboren: 30 augustus 1883 te Utrecht. Overleden: 7 maart 1931 Davos (Zwitserland).Andere Pseudoniemen: I.K. Bonset - zou een anagram zijn van IK BEN SOT, welk pseudoniem hij gebruikte als ondertekening van zijn Dadaïstische gedichten en activiteiten. Aldo Camini - gebruikte Van doesburg ter ondertekening van zijn anti-filosofische activiteiten als criticus. Genres: poëzie, toneel, fabel, Hier op de foto een dagje uit met vrienden in Groesbeek.
AnnotatieZie ook: De Paap, p. 46
Datum

007294 - Christian Emil Marie Küpper (Theo van Doesburg). Geboren: 30 augustus 1883 te Utrecht. Overleden: 7 maart 1931 Davos (Zwitserland).Andere Pseudoniemen: I.K. Bonset - zou een anagram zijn van IK BEN SOT, welk pseudoniem hij gebruikte als ondertekening van zijn Dadaïstische gedichten en activiteiten.  Aldo Camini - gebruikte Van doesburg ter ondertekening van zijn anti-filosofische activiteiten als criticus.  Genres: poëzie, toneel, fabel,   Hier op de foto een dagje uit met vrienden in Groesbeek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag