032965 - Proefboerderij Anca aan de Oude Loonsebaan genomen vanaf de Componistenlaan; Anca genaamd naar de ouders van de stichters van de proefboerderij H.v.d. Brekel en Anna Charles v.d. Brekel-v.d. Schoot; na het overlijden van mevrouw v.d. Brekel-v.d. Schoot is de proefboerderij overgenomen door meelfabriek Schraven Eijsbouts. - Foto's & Kaarten

Proefboerderij Anca aan de Oude Loonsebaan genomen vanaf de Componistenlaan; Anca genaamd naar de ouders van de stichters van de proefboerderij H.v.d. Brekel en Anna Charles v.d. Brekel-v.d. Schoot; na het overlijden van mevrouw v.d. Brekel-v.d. Schoot is de proefboerderij overgenomen door meelfabriek Schraven Eijsbouts.

Fotonummer["032965"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Loonsebaan"]
WijkBuitengebied Noord-Oost
Datering vanaf01-10-1966
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingProefboerderij Anca aan de Oude Loonsebaan genomen vanaf de Componistenlaan; Anca genaamd naar de ouders van de stichters van de proefboerderij H.v.d. Brekel en Anna Charles v.d. Brekel-v.d. Schoot; na het overlijden van mevrouw v.d. Brekel-v.d. Schoot is de proefboerderij overgenomen door meelfabriek Schraven Eijsbouts.
Datum

032965 - Proefboerderij Anca aan de Oude Loonsebaan genomen vanaf de Componistenlaan; Anca genaamd naar de ouders van de stichters van de proefboerderij H.v.d. Brekel en Anna Charles v.d. Brekel-v.d. Schoot; na het overlijden van mevrouw v.d. Brekel-v.d. Schoot is de proefboerderij overgenomen door meelfabriek Schraven Eijsbouts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag