057799 - Gilze. Heuvel. De andere zijde van de Heuvel veranderde eveneens, zoals deze opname uit 1918 aantoont. de koperslager Sprangers liet in 1908 een nieuw winkelhuis bouwen in plaats van de oude koperslagerij en in dezelfde tijd werd de kapel van het zusterklooster vervangen door een nieuwe meisjesschool. geheel links het café "In den Veehandel" van G. Kuijpers. - Foto's & Kaarten

Gilze. Heuvel. De andere zijde van de Heuvel veranderde eveneens, zoals deze opname uit 1918 aantoont. de koperslager Sprangers liet in 1908 een nieuw winkelhuis bouwen in plaats van de oude koperslagerij en in dezelfde tijd werd de kapel van het zusterklooster vervangen door een nieuwe meisjesschool. geheel links het café "In den Veehandel" van G. Kuijpers.

Fotonummer["057799"]
PlaatsGilze
Straat["Heuvel"]
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze. Heuvel. De andere zijde van de Heuvel veranderde eveneens, zoals deze opname uit 1918 aantoont. de koperslager Sprangers liet in 1908 een nieuw winkelhuis bouwen in plaats van de oude koperslagerij en in dezelfde tijd werd de kapel van het zusterklooster vervangen door een nieuwe meisjesschool. geheel links het café "In den Veehandel" van G. Kuijpers.
AnnotatieJ.C. de Vet, Van koperslagerij tot installatiebedrijf: in: De Mulder 28 (2007) p. 16-20.
Datum

057799 - Gilze. Heuvel. De andere zijde van de Heuvel veranderde eveneens, zoals deze opname uit 1918 aantoont. de koperslager Sprangers liet in 1908 een nieuw winkelhuis bouwen in plaats van de oude koperslagerij en in dezelfde tijd werd de kapel van het zusterklooster vervangen door een nieuwe meisjesschool. geheel links het café "In den Veehandel" van G. Kuijpers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag