038922 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. Zie de platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" op bldz. 40. Dhr. de Jong, rechts, hoofd werkplaats E.T.Lab. toont een door zijn leerlingen gemaakt werkstuk. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. Zie de platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" op bldz. 40. Dhr. de Jong, rechts, hoofd werkplaats E.T.Lab. toont een door zijn leerlingen gemaakt werkstuk.

Fotonummer["038922"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-04-1957
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. Zie de platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" op bldz. 40. Dhr. de Jong, rechts, hoofd werkplaats E.T.Lab. toont een door zijn leerlingen gemaakt werkstuk.
Datum

038922 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april/mei 1957 in de kantine aan de Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. Zie de platte grond in het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" op bldz. 40. Dhr. de Jong, rechts, hoofd werkplaats E.T.Lab. toont een door zijn leerlingen gemaakt werkstuk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag