046551 - Contactafdruk van de grensovergang Goirle-Hilvarenbeek -Poppel. Links de Poppelseweg, in het midden de grensovergang Hilvarenbeek-Poppel met de brug over de Leij en de grenspaal op Rovert. Rechtsboven de rout van de buslijn Tilburg-Turnhout. - Foto's & Kaarten

Contactafdruk van de grensovergang Goirle-Hilvarenbeek -Poppel. Links de Poppelseweg, in het midden de grensovergang Hilvarenbeek-Poppel met de brug over de Leij en de grenspaal op Rovert. Rechtsboven de rout van de buslijn Tilburg-Turnhout.

Fotonummer["046551"]
PlaatsGoirle
Straat["Poppelseweg"]
Datering vanaf1992
FotograafFrans van Ameijde
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingContactafdruk van de grensovergang Goirle-Hilvarenbeek -Poppel. Links de Poppelseweg, in het midden de grensovergang Hilvarenbeek-Poppel met de brug over de Leij en de grenspaal op Rovert. Rechtsboven de rout van de buslijn Tilburg-Turnhout.
Datum

046551 - Contactafdruk van de grensovergang Goirle-Hilvarenbeek -Poppel. Links de Poppelseweg, in het midden de grensovergang Hilvarenbeek-Poppel met de brug over de Leij en de grenspaal op Rovert. Rechtsboven de rout van de buslijn Tilburg-Turnhout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag