039293 - Volt. Zuid. Directie, Management, Receptie. Zaterdag 15 mei 1954. Ir. J. Kipperman, destijds bedrijfsdirecteur van Volt, Is s'morgens gehuldigd te Eindhoven vanwege zijn 25-jarig dienstjubileum bij Volt. Om 11.45 uur werden de werkzaamheden bij Volt stilgelegd en vond een voor-huldiging plaats op het Voltterrein. Het feest bij Volt werd gevierd op zaterdag 12 juni. Een uitgebreid verslag van de huldiging is te vinden in het Volt Contact jaargang 8 nr.4 juni 1954. Op de foto v.l.n.r.: Ir. Kipperman, diens dochter, zijn echtgenote en hun zoon. Rechts is nog juist het hoofd van Mr. Ledeboer te zien, destijds directie-secretaris bij Volt. De foto is genomen vlak voor zijn eigen kantoor. dit was gelegen in gebouw J aan de Voltstraat. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Directie, Management, Receptie. Zaterdag 15 mei 1954. Ir. J. Kipperman, destijds bedrijfsdirecteur van Volt, Is s'morgens gehuldigd te Eindhoven vanwege zijn 25-jarig dienstjubileum bij Volt. Om 11.45 uur werden de werkzaamheden bij Volt stilgelegd en vond een voor-huldiging plaats op het Voltterrein. Het feest bij Volt werd gevierd op zaterdag 12 juni. Een uitgebreid verslag van de huldiging is te vinden in het Volt Contact jaargang 8 nr.4 juni 1954. Op de foto v.l.n.r.: Ir. Kipperman, diens dochter, zijn echtgenote en hun zoon. Rechts is nog juist het hoofd van Mr. Ledeboer te zien, destijds directie-secretaris bij Volt. De foto is genomen vlak voor zijn eigen kantoor. dit was gelegen in gebouw J aan de Voltstraat.

Fotonummer["039293"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf15-05-1954
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Directie, Management, Receptie. Zaterdag 15 mei 1954. Ir. J. Kipperman, destijds bedrijfsdirecteur van Volt, Is s'morgens gehuldigd te Eindhoven vanwege zijn 25-jarig dienstjubileum bij Volt. Om 11.45 uur werden de werkzaamheden bij Volt stilgelegd en vond een voor-huldiging plaats op het Voltterrein. Het feest bij Volt werd gevierd op zaterdag 12 juni. Een uitgebreid verslag van de huldiging is te vinden in het Volt Contact jaargang 8 nr.4 juni 1954. Op de foto v.l.n.r.: Ir. Kipperman, diens dochter, zijn echtgenote en hun zoon. Rechts is nog juist het hoofd van Mr. Ledeboer te zien, destijds directie-secretaris bij Volt. De foto is genomen vlak voor zijn eigen kantoor. dit was gelegen in gebouw J aan de Voltstraat.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. blz. 40.
Datum

039293 - Volt. Zuid. Directie, Management, Receptie. Zaterdag 15 mei 1954.  Ir. J. Kipperman, destijds bedrijfsdirecteur van Volt, Is s'morgens gehuldigd te Eindhoven vanwege zijn 25-jarig dienstjubileum bij Volt. Om 11.45 uur werden de werkzaamheden bij Volt stilgelegd en vond een voor-huldiging plaats op het Voltterrein. Het feest bij Volt werd gevierd op zaterdag 12 juni. Een uitgebreid verslag van de huldiging is te vinden in het Volt Contact jaargang 8 nr.4 juni 1954. Op de foto v.l.n.r.:  Ir. Kipperman, diens dochter, zijn echtgenote en hun zoon. Rechts is nog juist het hoofd van Mr. Ledeboer te zien, destijds directie-secretaris bij Volt.
De foto is genomen vlak voor zijn eigen kantoor. dit was gelegen in gebouw J aan de Voltstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag