047328 - Inhuldiging en installatie burgemeester Elsen. Tijdens de receptie in de trouwzaal. Secretaris Smits, mevrouw Elsen, mevrouw Smulders-Beliën (burgemeester Oost-West Middelbeers) achter haar burgemeester Elsen, wethouder G. van Enschot en de burgemeester van de gemeente Diessen. - Foto's & Kaarten

Inhuldiging en installatie burgemeester Elsen. Tijdens de receptie in de trouwzaal. Secretaris Smits, mevrouw Elsen, mevrouw Smulders-Beliën (burgemeester Oost-West Middelbeers) achter haar burgemeester Elsen, wethouder G. van Enschot en de burgemeester van de gemeente Diessen.

Fotonummer["047328"]
PlaatsGoirle
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf1953
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInhuldiging en installatie burgemeester Elsen. Tijdens de receptie in de trouwzaal. Secretaris Smits, mevrouw Elsen, mevrouw Smulders-Beliën (burgemeester Oost-West Middelbeers) achter haar burgemeester Elsen, wethouder G. van Enschot en de burgemeester van de gemeente Diessen.
Datum

047328 - Inhuldiging en installatie burgemeester Elsen. Tijdens de receptie in de trouwzaal. Secretaris Smits, mevrouw Elsen, mevrouw Smulders-Beliën (burgemeester Oost-West Middelbeers) achter haar burgemeester Elsen, wethouder G. van Enschot en de burgemeester van de gemeente Diessen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag