043234 - Het muziekcorps van de Brigade Prinses Irene na afloop kranslegging b.g.v. 'Tilburg 40 jaar bevrijd'. hier tijdens een geluidsopname door Jan Jaspers tot completatie van de opnamen die hij maakte tijdens de eocumenische herdenking in de kerk van 't Heike. - Foto's & Kaarten

Het muziekcorps van de Brigade Prinses Irene na afloop kranslegging b.g.v. 'Tilburg 40 jaar bevrijd'. hier tijdens een geluidsopname door Jan Jaspers tot completatie van de opnamen die hij maakte tijdens de eocumenische herdenking in de kerk van 't Heike.

Fotonummer["043234"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf27-10-1984
FotograafJan Brieffies, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet muziekcorps van de Brigade Prinses Irene na afloop kranslegging b.g.v. 'Tilburg 40 jaar bevrijd'. hier tijdens een geluidsopname door Jan Jaspers tot completatie van de opnamen die hij maakte tijdens de eocumenische herdenking in de kerk van 't Heike.
Datum

043234 - Het muziekcorps van de Brigade Prinses Irene na afloop kranslegging b.g.v. 'Tilburg 40 jaar bevrijd'. hier tijdens een geluidsopname door Jan Jaspers tot completatie van de opnamen die hij maakte tijdens de eocumenische herdenking in de kerk van 't Heike.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag