079740 - Udenhout 1918 (ongeveer). Reproductie voor de kalender van 1989. Vanuit de Schoolstraat kijken we richting Kreitenmolenstraat. Achter het hekwerk links: De voortuin met de grote magnolia van het rectoraat van Huize Vincentius. Vervolgens een lange stoep om de straat gemakkelijk te kunnen bereiken. Nu is er in dit pand de Heemkundekring Udenhout gevestigd. Het eerste pand links met de aangebouwde veranda: Hotel Sweens met een voerbak voor de paarden voor de deur. Daarnaast het pand van de familie Beekmans. Het derde huis, achter de hoge bomen: Het doktershuis van de familie Lobach. - Foto's & Kaarten

Udenhout 1918 (ongeveer). Reproductie voor de kalender van 1989. Vanuit de Schoolstraat kijken we richting Kreitenmolenstraat. Achter het hekwerk links: De voortuin met de grote magnolia van het rectoraat van Huize Vincentius. Vervolgens een lange stoep om de straat gemakkelijk te kunnen bereiken. Nu is er in dit pand de Heemkundekring Udenhout gevestigd. Het eerste pand links met de aangebouwde veranda: Hotel Sweens met een voerbak voor de paarden voor de deur. Daarnaast het pand van de familie Beekmans. Het derde huis, achter de hoge bomen: Het doktershuis van de familie Lobach.

Fotonummer["079740"]
PlaatsUdenhout
Straat["Schoorstraat"]
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingUdenhout 1918 (ongeveer). Reproductie voor de kalender van 1989. Vanuit de Schoolstraat kijken we richting Kreitenmolenstraat. Achter het hekwerk links: De voortuin met de grote magnolia van het rectoraat van Huize Vincentius. Vervolgens een lange stoep om de straat gemakkelijk te kunnen bereiken. Nu is er in dit pand de Heemkundekring Udenhout gevestigd. Het eerste pand links met de aangebouwde veranda: Hotel Sweens met een voerbak voor de paarden voor de deur. Daarnaast het pand van de familie Beekmans. Het derde huis, achter de hoge bomen: Het doktershuis van de familie Lobach.
Datum

079740 - Udenhout 1918 (ongeveer). Reproductie voor de kalender van 1989.
Vanuit de Schoolstraat kijken we richting Kreitenmolenstraat. Achter het hekwerk links: De voortuin met de grote magnolia van het rectoraat van Huize Vincentius. Vervolgens een lange stoep om de straat gemakkelijk te kunnen bereiken. Nu is er in dit pand de Heemkundekring Udenhout gevestigd. 
Het eerste pand links met de aangebouwde veranda: Hotel Sweens met een voerbak voor de paarden voor de deur. Daarnaast het pand van de familie Beekmans. Het derde huis, achter de hoge bomen: Het doktershuis van de familie Lobach.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag