056343 - Retraite voor Goirlese mannen in retraitehuis Ignatius van Loyola te Vught. Op de eerste rij v.l.n.r. Jan van Gils, Koolen, Van Erven, 't eierboerke', een onbekende pater, C. Eijsermans, J. Sprengers, Janus van Erven, Janus Stads en Janus van Gils. Op de volgende rij v.l.n.r. Drik Spijkers, Van Hest, Michiel van Roessel, Vinckx, Fr. v.d. Hout, W. Verhagen, P. van Gils, Drik Snels, Jan van der Zande, Kees Snels, Fons Schellekens, Kees van Gestel en een onbekende pater. - Foto's & Kaarten

Retraite voor Goirlese mannen in retraitehuis Ignatius van Loyola te Vught. Op de eerste rij v.l.n.r. Jan van Gils, Koolen, Van Erven, 't eierboerke', een onbekende pater, C. Eijsermans, J. Sprengers, Janus van Erven, Janus Stads en Janus van Gils. Op de volgende rij v.l.n.r. Drik Spijkers, Van Hest, Michiel van Roessel, Vinckx, Fr. v.d. Hout, W. Verhagen, P. van Gils, Drik Snels, Jan van der Zande, Kees Snels, Fons Schellekens, Kees van Gestel en een onbekende pater.

Fotonummer["056343"]
PlaatsVught
Datering vanaf1925
Herkomstcoll. A. Houtepen, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingRetraite voor Goirlese mannen in retraitehuis Ignatius van Loyola te Vught. Op de eerste rij v.l.n.r. Jan van Gils, Koolen, Van Erven, 't eierboerke', een onbekende pater, C. Eijsermans, J. Sprengers, Janus van Erven, Janus Stads en Janus van Gils. Op de volgende rij v.l.n.r. Drik Spijkers, Van Hest, Michiel van Roessel, Vinckx, Fr. v.d. Hout, W. Verhagen, P. van Gils, Drik Snels, Jan van der Zande, Kees Snels, Fons Schellekens, Kees van Gestel en een onbekende pater.
Datum

056343 - Retraite voor Goirlese mannen in retraitehuis Ignatius van Loyola te Vught. Op de eerste rij v.l.n.r. Jan van Gils, Koolen, Van Erven, 't eierboerke', een onbekende pater, C. Eijsermans, J. Sprengers, Janus van Erven, Janus Stads en Janus van Gils. Op de volgende rij v.l.n.r. Drik Spijkers, Van Hest, Michiel van Roessel, Vinckx, Fr. v.d. Hout, W. Verhagen, P. van Gils, Drik Snels, Jan van der Zande, Kees Snels, Fons Schellekens, Kees van Gestel en een onbekende pater.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag