067915 - Een van de twee APOCALYPTISCHE ENGELEN op een pilaster aan weerszijden van de toegang tot het kerkhof van de parochie Goirke (H. Dionysius). Materiaal: gietijzer. Vervaardigd door fa. W. van der Schoot, Koninklijke IJzergieterij, Tilburg. Trefwoorden: Kerkelijke kunst, openbare ruimte. - Foto's & Kaarten

Een van de twee APOCALYPTISCHE ENGELEN op een pilaster aan weerszijden van de toegang tot het kerkhof van de parochie Goirke (H. Dionysius). Materiaal: gietijzer. Vervaardigd door fa. W. van der Schoot, Koninklijke IJzergieterij, Tilburg. Trefwoorden: Kerkelijke kunst, openbare ruimte.

Fotonummer["067915"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirkestraat"]
Datering vanaf1904
FotograafJan Brieffies, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen van de twee APOCALYPTISCHE ENGELEN op een pilaster aan weerszijden van de toegang tot het kerkhof van de parochie Goirke (H. Dionysius). Materiaal: gietijzer. Vervaardigd door fa. W. van der Schoot, Koninklijke IJzergieterij, Tilburg. Trefwoorden: Kerkelijke kunst, openbare ruimte.
Huisnummer68
Datum

067915 - Een van de twee APOCALYPTISCHE ENGELEN op een pilaster aan weerszijden van de toegang tot het kerkhof van de parochie Goirke (H. Dionysius). Materiaal: gietijzer. Vervaardigd door fa. W. van der Schoot, Koninklijke IJzergieterij, Tilburg.
Trefwoorden: Kerkelijke kunst,  openbare ruimte.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag