038917 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april 1957 in de kantine aan de Voltstraat. De drie rechtse bezoekers zijn v.r.n.l. Dhr.van Gorp, oud afd.chef van de gereedschapmakerij, Dhr. Hopstaken, praktijkdocent vakliedenopleiding en Dhr. Lap, directeur Philips bedrijfsschool. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april 1957 in de kantine aan de Voltstraat. De drie rechtse bezoekers zijn v.r.n.l. Dhr.van Gorp, oud afd.chef van de gereedschapmakerij, Dhr. Hopstaken, praktijkdocent vakliedenopleiding en Dhr. Lap, directeur Philips bedrijfsschool.

Fotonummer["038917"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-04-1957
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april 1957 in de kantine aan de Voltstraat. De drie rechtse bezoekers zijn v.r.n.l. Dhr.van Gorp, oud afd.chef van de gereedschapmakerij, Dhr. Hopstaken, praktijkdocent vakliedenopleiding en Dhr. Lap, directeur Philips bedrijfsschool.
Datum

038917 - Volt. Zuid. Tentoonstelling van de Volt vakliedenopleiding april 1957 in de kantine aan de Voltstraat. De drie rechtse bezoekers zijn v.r.n.l. Dhr.van Gorp, oud afd.chef van de gereedschapmakerij, Dhr. Hopstaken, praktijkdocent vakliedenopleiding en Dhr. Lap, directeur Philips bedrijfsschool.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag