1238_F0210 - Groep mannen in pak op straat in woonwijk Lijnsheike. De foto is gemaakt in de jaren tachtig bij het parkeerterrein van het voormalige Wit Paardje. Links een zeldzame afbeelding van fotograaf Rien Siers. Hij houdt zijn camera met flitser in de hand. Op de foto ook professor Van de Klundert en professor Verheyen, verbonden aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Het ging hier om de jaarvergadering van de Nederlandse rectores magnifici die gehouden werd in 't Wit Paardje. Studenten protesteerden tegen het studiefinacieringsbeleid van minister Deetman. - Foto's & Kaarten

Groep mannen in pak op straat in woonwijk Lijnsheike. De foto is gemaakt in de jaren tachtig bij het parkeerterrein van het voormalige Wit Paardje. Links een zeldzame afbeelding van fotograaf Rien Siers. Hij houdt zijn camera met flitser in de hand. Op de foto ook professor Van de Klundert en professor Verheyen, verbonden aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Het ging hier om de jaarvergadering van de Nederlandse rectores magnifici die gehouden werd in 't Wit Paardje. Studenten protesteerden tegen het studiefinacieringsbeleid van minister Deetman.

Fotonummer["1238_F0210"]
PlaatsTilburg
Straat["Lijnsheike"]
Datering vanaf20-05-1985
FotograafOnbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGroep mannen in pak op straat in woonwijk Lijnsheike. De foto is gemaakt in de jaren tachtig bij het parkeerterrein van het voormalige Wit Paardje. Links een zeldzame afbeelding van fotograaf Rien Siers. Hij houdt zijn camera met flitser in de hand. Op de foto ook professor Van de Klundert en professor Verheyen, verbonden aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Het ging hier om de jaarvergadering van de Nederlandse rectores magnifici die gehouden werd in 't Wit Paardje. Studenten protesteerden tegen het studiefinacieringsbeleid van minister Deetman.
AnnotatieBrabants Dagblad, 22-09-2020. Rubriek "Weerzien": Fotograaf Siers was erbij toen studenten een protestactie hielden.
Datum

1238_F0210 - Groep mannen in pak op straat in woonwijk Lijnsheike. De foto is gemaakt in de jaren tachtig bij het parkeerterrein van het voormalige Wit Paardje. Links een zeldzame afbeelding van fotograaf Rien Siers. Hij houdt zijn camera met flitser in de hand. Op de foto ook professor Van de Klundert en professor Verheyen, verbonden aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Het ging hier om de jaarvergadering van de Nederlandse rectores magnifici die gehouden werd in 't Wit Paardje. Studenten protesteerden tegen het studiefinacieringsbeleid van minister Deetman.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag