002612 - Stationsstraat. Op de splitsing Noordstraat-Stationstraat is het pand Noordstraat 104 van schoenmaker J.B.C. Dudar gesloopt. Op de schutting een reclametekst van de firma C.B. Kaltner, ‘het huis van vertrouwen’ voor bontmantels. Rechts hiervan een brievenbus, lichtmast en transformatorhuisje. - Foto's & Kaarten

Stationsstraat. Op de splitsing Noordstraat-Stationstraat is het pand Noordstraat 104 van schoenmaker J.B.C. Dudar gesloopt. Op de schutting een reclametekst van de firma C.B. Kaltner, ‘het huis van vertrouwen’ voor bontmantels. Rechts hiervan een brievenbus, lichtmast en transformatorhuisje.

Fotonummer["002612"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStationsstraat. Op de splitsing Noordstraat-Stationstraat is het pand Noordstraat 104 van schoenmaker J.B.C. Dudar gesloopt. Op de schutting een reclametekst van de firma C.B. Kaltner, ‘het huis van vertrouwen’ voor bontmantels. Rechts hiervan een brievenbus, lichtmast en transformatorhuisje.
AnnotatieTilburg in oude ansichten I, nr. 53.
Datum

002612 - Stationsstraat. Op de splitsing Noordstraat-Stationstraat is het pand Noordstraat 104 van schoenmaker J.B.C. Dudar gesloopt. Op de schutting een reclametekst van de firma C.B. Kaltner, ‘het huis van vertrouwen’ voor bontmantels. Rechts hiervan een brievenbus, lichtmast en transformatorhuisje.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag