010234 - Willem II-straat richting Spoorlaan- Rechts in het midden het postkantoor. Links hiervan de synagoge. Rechts de ingang van Telegraafstraat en geheel rechts het pand van koek- en banketbakker Van de Pas-Bots. Links komt een paar en kar uit de Poststraat. - Foto's & Kaarten

Willem II-straat richting Spoorlaan- Rechts in het midden het postkantoor. Links hiervan de synagoge. Rechts de ingang van Telegraafstraat en geheel rechts het pand van koek- en banketbakker Van de Pas-Bots. Links komt een paar en kar uit de Poststraat.

Fotonummer["010234"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingWillem II-straat richting Spoorlaan- Rechts in het midden het postkantoor. Links hiervan de synagoge. Rechts de ingang van Telegraafstraat en geheel rechts het pand van koek- en banketbakker Van de Pas-Bots. Links komt een paar en kar uit de Poststraat.
Datum

010234 - Willem II-straat richting Spoorlaan- Rechts in het midden het postkantoor. Links hiervan de synagoge. Rechts de ingang van Telegraafstraat en geheel rechts het pand van koek- en banketbakker Van de Pas-Bots. Links komt een paar en kar uit de Poststraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag