039023 - Volt. Zuid. Locatie: gebouw M. Productie of fabricage van onderdelen in afd. Metaalwaren. Het keuren van geëxtrudeerde aluminium bussen door een voorman, waarschijnlijk Dhr. van Boxtel, rond 1950. Een voorman was te herkennen aan het dragen van een gele (beige) overall. De Hr. van Boxtel was later baas in de afdeling. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Locatie: gebouw M. Productie of fabricage van onderdelen in afd. Metaalwaren. Het keuren van geëxtrudeerde aluminium bussen door een voorman, waarschijnlijk Dhr. van Boxtel, rond 1950. Een voorman was te herkennen aan het dragen van een gele (beige) overall. De Hr. van Boxtel was later baas in de afdeling.

Fotonummer["039023"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1950
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Locatie: gebouw M. Productie of fabricage van onderdelen in afd. Metaalwaren. Het keuren van geëxtrudeerde aluminium bussen door een voorman, waarschijnlijk Dhr. van Boxtel, rond 1950. Een voorman was te herkennen aan het dragen van een gele (beige) overall. De Hr. van Boxtel was later baas in de afdeling.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo.Bldz.40.
Datum

039023 - Volt. Zuid. Locatie: gebouw M. Productie of fabricage  van onderdelen in afd. Metaalwaren. Het keuren van geëxtrudeerde aluminium bussen door een voorman, waarschijnlijk Dhr. van Boxtel, rond 1950. Een voorman was te herkennen aan het dragen van een gele (beige) overall. De Hr. van Boxtel was later baas in de afdeling.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag