602363 - Achterzijde van een onbekend mannenportret van fotograaf Karel Christian Festge, firmant van de firma Sontag & Pulch in Erfurt. Festge was eerder fotograaf in Tilburg, waar hij op 31 juli 1868 definitief zijn atelier sloot. Daarna vestigde Festge zich als hoffotograaf in Erfurt, waar hij later eigenaar is van een fabriek van bouwmaterialen, en optrad als makelaar in onroerende goederen. Hij overleed te Nassau op 18 februari 1909. - Foto's & Kaarten

Achterzijde van een onbekend mannenportret van fotograaf Karel Christian Festge, firmant van de firma Sontag & Pulch in Erfurt. Festge was eerder fotograaf in Tilburg, waar hij op 31 juli 1868 definitief zijn atelier sloot. Daarna vestigde Festge zich als hoffotograaf in Erfurt, waar hij later eigenaar is van een fabriek van bouwmaterialen, en optrad als makelaar in onroerende goederen. Hij overleed te Nassau op 18 februari 1909.

Fotonummer["602363"]
PlaatsErfurt (Duitsland)
Datering vanaf1880
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAchterzijde van een onbekend mannenportret van fotograaf Karel Christian Festge, firmant van de firma Sontag & Pulch in Erfurt. Festge was eerder fotograaf in Tilburg, waar hij op 31 juli 1868 definitief zijn atelier sloot. Daarna vestigde Festge zich als hoffotograaf in Erfurt, waar hij later eigenaar is van een fabriek van bouwmaterialen, en optrad als makelaar in onroerende goederen. Hij overleed te Nassau op 18 februari 1909.
Annotatiet. Toekomstig verleden, p 6.
Datum

602363 - Achterzijde van een onbekend mannenportret van fotograaf Karel Christian Festge, firmant van de firma Sontag & Pulch in Erfurt. Festge was eerder fotograaf in Tilburg, waar hij op 31 juli 1868 definitief zijn atelier sloot. Daarna vestigde Festge zich als hoffotograaf in Erfurt, waar hij later eigenaar is van een fabriek van bouwmaterialen, en optrad als makelaar in onroerende goederen. Hij overleed te Nassau op 18 februari 1909.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag