051103 - Jeugdzorg. St.Jozefhuis-St.Anna. Op de foto ziet men alle voogdijkinderen die opgevoed worden in het St>Jozefhuis-St.Anna. Aan weerszijden staan enkele geprofeste zusters. Zij zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart. - Foto's & Kaarten

Jeugdzorg. St.Jozefhuis-St.Anna. Op de foto ziet men alle voogdijkinderen die opgevoed worden in het St>Jozefhuis-St.Anna. Aan weerszijden staan enkele geprofeste zusters. Zij zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart.

Fotonummer["051103"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1918
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJeugdzorg. St.Jozefhuis-St.Anna. Op de foto ziet men alle voogdijkinderen die opgevoed worden in het St>Jozefhuis-St.Anna. Aan weerszijden staan enkele geprofeste zusters. Zij zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart.
Datum

051103 - Jeugdzorg. St.Jozefhuis-St.Anna. Op de foto ziet men alle voogdijkinderen die opgevoed worden in het St>Jozefhuis-St.Anna. Aan weerszijden staan enkele geprofeste zusters. Zij zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag