054176 - Sport. Voetbal. NOAD. Door op eigen terrein met 3 - 2 van R.C.H. uit Heemstede te winnen bereikte Noad de volgende ronde van de N.V.B.beker. Zouden de Tilburgers de einstrijd halen? (Neen in de halve finale werd in Den Haag met 3 - 2 van V.U.C. verloren). Op de foto het winnende elftal, waarvan de namen niet bekend zijn. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. NOAD. Door op eigen terrein met 3 - 2 van R.C.H. uit Heemstede te winnen bereikte Noad de volgende ronde van de N.V.B.beker. Zouden de Tilburgers de einstrijd halen? (Neen in de halve finale werd in Den Haag met 3 - 2 van V.U.C. verloren). Op de foto het winnende elftal, waarvan de namen niet bekend zijn.

Fotonummer["054176"]
PlaatsTilburg
Straat["Industriestraat"]
WijkNoordhoek
Datering vanaf15-05-1927
OmschrijvingSport. Voetbal. NOAD. Door op eigen terrein met 3 - 2 van R.C.H. uit Heemstede te winnen bereikte Noad de volgende ronde van de N.V.B.beker. Zouden de Tilburgers de einstrijd halen? (Neen in de halve finale werd in Den Haag met 3 - 2 van V.U.C. verloren). Op de foto het winnende elftal, waarvan de namen niet bekend zijn.
AnnotatieBrab. Ill. 1e jaargang 18 mei 1927 nr. 7 p.109.
Datum

054176 - Sport. Voetbal. NOAD. Door op eigen terrein met 3 - 2 van R.C.H. uit Heemstede te winnen bereikte Noad de volgende ronde van de N.V.B.beker. Zouden de Tilburgers de einstrijd halen? (Neen in de halve finale werd in Den Haag met 3 - 2 van V.U.C. verloren). Op de foto het winnende elftal, waarvan de namen niet bekend zijn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag