1726_059 - Affiche Tweede Wereldoorlog. De burgemeester van Tilburg, maakt bekend dat iedereen, burger of militair, verplicht is om alle wapens in te leveren op het hoofdbureau van de politie. Voor leden van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkrachten geldt dat zij alle wapens moeten inleveren die niet tot hun uitrusting behoort en die zij niet voor de Nederlandse of Geallieerde militaire overheid onder hun berusting hebben. Afgegeven op 19 april 1945. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 28x44 cm, Drukker onbekend. WO2. WOII. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. De burgemeester van Tilburg, maakt bekend dat iedereen, burger of militair, verplicht is om alle wapens in te leveren op het hoofdbureau van de politie. Voor leden van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkrachten geldt dat zij alle wapens moeten inleveren die niet tot hun uitrusting behoort en die zij niet voor de Nederlandse of Geallieerde militaire overheid onder hun berusting hebben. Afgegeven op 19 april 1945. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 28x44 cm, Drukker onbekend. WO2. WOII.

Fotonummer["1726_059"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf19-04-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. De burgemeester van Tilburg, maakt bekend dat iedereen, burger of militair, verplicht is om alle wapens in te leveren op het hoofdbureau van de politie. Voor leden van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkrachten geldt dat zij alle wapens moeten inleveren die niet tot hun uitrusting behoort en die zij niet voor de Nederlandse of Geallieerde militaire overheid onder hun berusting hebben. Afgegeven op 19 april 1945. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 28x44 cm, Drukker onbekend. WO2. WOII.
Datum

1726_059 - Affiche Tweede Wereldoorlog.

De burgemeester van Tilburg, maakt bekend dat iedereen, burger of militair, verplicht is om alle wapens in te leveren op het hoofdbureau van de politie.

Voor leden van de Nederlandse Binnenlandse Strijdkrachten geldt dat zij alle wapens moeten inleveren die niet tot hun uitrusting behoort en die zij niet voor de Nederlandse of Geallieerde militaire overheid onder hun berusting hebben. 


Afgegeven op 19 april 1945. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 28x44 cm, Drukker onbekend.

WO2. WOII.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag