063795 - Notabelen: de geestelijkheid, het gemeentebestuur en de raadsleden ( o.a. de wethouders Govert van Enschot en Kees van Boxtel, gemeentesecretaris Janus Smits en raadslid Dorus Couwenberg) tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed. - Foto's & Kaarten

Notabelen: de geestelijkheid, het gemeentebestuur en de raadsleden ( o.a. de wethouders Govert van Enschot en Kees van Boxtel, gemeentesecretaris Janus Smits en raadslid Dorus Couwenberg) tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed.

Fotonummer["063795"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
Datering vanaf15-05-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Herkomstarchief zusters van het Kostbaar Bloed, Sittard.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNotabelen: de geestelijkheid, het gemeentebestuur en de raadsleden ( o.a. de wethouders Govert van Enschot en Kees van Boxtel, gemeentesecretaris Janus Smits en raadslid Dorus Couwenberg) tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed.
Datum

063795 - Notabelen: de geestelijkheid, het gemeentebestuur en de raadsleden ( o.a. de wethouders Govert van Enschot en Kees van Boxtel, gemeentesecretaris Janus Smits en raadslid Dorus Couwenberg) tijdens de huldiging van de zusters van het Kostbaar Bloed.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag