038539 - Volt. Zuid. De meetkamer in 1933. Links Barend Fruithof, de "oprichter" en afd. chef van het E.T.Lab. (Electro Technisch Lab.) Later wijzigde deze afdeling zich tot ontwikkelaars van meetapparatuur. Rond 1975 werd dit deel Electrische Ontwikkeling, EO en in 1988 werd die opgenomen in PS&A ( ProductieSystemen en Automatisering). Ook de kwaliteitsbewaking van de productie van onderdelen was zowel voor Volt als voor buitenfabrieken een van de taken. Ongeveer in 1975 zijn deze laatste werkzaamheden onder de namen CQD ( Central Quality Department ), wereldwijd en LQD ( Local Quality Department ) per afdeling verzelfstandigd. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. De meetkamer in 1933. Links Barend Fruithof, de "oprichter" en afd. chef van het E.T.Lab. (Electro Technisch Lab.) Later wijzigde deze afdeling zich tot ontwikkelaars van meetapparatuur. Rond 1975 werd dit deel Electrische Ontwikkeling, EO en in 1988 werd die opgenomen in PS&A ( ProductieSystemen en Automatisering). Ook de kwaliteitsbewaking van de productie van onderdelen was zowel voor Volt als voor buitenfabrieken een van de taken. Ongeveer in 1975 zijn deze laatste werkzaamheden onder de namen CQD ( Central Quality Department ), wereldwijd en LQD ( Local Quality Department ) per afdeling verzelfstandigd. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["038539"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-12-1933
FotograafNN
HerkomstVolt/Philipsarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. De meetkamer in 1933. Links Barend Fruithof, de "oprichter" en afd. chef van het E.T.Lab. (Electro Technisch Lab.) Later wijzigde deze afdeling zich tot ontwikkelaars van meetapparatuur. Rond 1975 werd dit deel Electrische Ontwikkeling, EO en in 1988 werd die opgenomen in PS&A ( ProductieSystemen en Automatisering). Ook de kwaliteitsbewaking van de productie van onderdelen was zowel voor Volt als voor buitenfabrieken een van de taken. Ongeveer in 1975 zijn deze laatste werkzaamheden onder de namen CQD ( Central Quality Department ), wereldwijd en LQD ( Local Quality Department ) per afdeling verzelfstandigd. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur. Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum

038539 - Volt. Zuid. De meetkamer in 1933. Links Barend Fruithof, de "oprichter" en afd. chef van het E.T.Lab. (Electro Technisch Lab.)  Later wijzigde deze afdeling zich tot ontwikkelaars van meetapparatuur. Rond 1975 werd dit deel Electrische Ontwikkeling, EO  en in 1988 werd die opgenomen in PS&A ( ProductieSystemen en Automatisering). Ook de kwaliteitsbewaking van de productie van onderdelen was zowel voor Volt als voor buitenfabrieken een van de taken. 
 Ongeveer in 1975 zijn deze laatste  werkzaamheden onder de namen CQD ( Central Quality Department ), wereldwijd en LQD ( Local Quality Department ) per afdeling verzelfstandigd. Foto uit gedenkboek afscheid van Dhr. Anninga directeur.
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag