006381 - Petrus van Keulen, alias Peer Luijben, geboren te Tilburg op 3 september 1855, die naar de volksmond eter van hondenvlees was, die met zijn klagend kreunend handorgeltje rondging, doch overigens van afval en drank leefde. Foto: Peer in goeien doen. - Foto's & Kaarten

Petrus van Keulen, alias Peer Luijben, geboren te Tilburg op 3 september 1855, die naar de volksmond eter van hondenvlees was, die met zijn klagend kreunend handorgeltje rondging, doch overigens van afval en drank leefde. Foto: Peer in goeien doen.

Fotonummer["006381"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1923
Herkomstbureau statistiek en voorlichting
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPetrus van Keulen, alias Peer Luijben, geboren te Tilburg op 3 september 1855, die naar de volksmond eter van hondenvlees was, die met zijn klagend kreunend handorgeltje rondging, doch overigens van afval en drank leefde. Foto: Peer in goeien doen.
Datum

006381 - Petrus van Keulen, alias Peer Luijben, geboren te Tilburg op 3 september 1855, die naar de volksmond eter van hondenvlees was, die met zijn klagend kreunend handorgeltje rondging, doch overigens van afval en drank leefde. Foto: Peer in goeien doen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag