051766 - Lager Voortgezet Onderwijs. R.K. Lagere Textielschool had tot doel op katholieke grondslag en met voortzetting van het algemeen vormend onderwijs een brede basis te leggen voor de aanstaande werknemers in het textielbedrijf. Deze leerling werkt aan een zogenaamde selffactor. - Foto's & Kaarten

Lager Voortgezet Onderwijs. R.K. Lagere Textielschool had tot doel op katholieke grondslag en met voortzetting van het algemeen vormend onderwijs een brede basis te leggen voor de aanstaande werknemers in het textielbedrijf. Deze leerling werkt aan een zogenaamde selffactor.

Fotonummer["051766"]
PlaatsTilburg
Straat["Fabriekstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1954
FotograafHout, H. van de, Tilburg
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLager Voortgezet Onderwijs. R.K. Lagere Textielschool had tot doel op katholieke grondslag en met voortzetting van het algemeen vormend onderwijs een brede basis te leggen voor de aanstaande werknemers in het textielbedrijf. Deze leerling werkt aan een zogenaamde selffactor.
AnnotatieAch Lieve Tijd 4, p. 94.
Datum

051766 - Lager Voortgezet Onderwijs. R.K. Lagere Textielschool had tot doel op katholieke grondslag en met voortzetting van het algemeen vormend onderwijs een brede basis te leggen voor de aanstaande werknemers in het textielbedrijf. Deze leerling werkt aan een zogenaamde selffactor.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag