200028 - "The Rockets", een band uit Poppel was geen rockband, maar speelde voornamelijk "kermisnummers" en dansmuziek. Van links naar rechts: François de Jong, Jantje Brok en Nand de Wit. Nand was slager van beroep, maar zijn vader, Sooi de Wit, bezat een dancing in Poppel. Nand speelde eigenlijk saxofoon en is, nadat "The Rockets" gestopt waren, muzikant geworden bij het "Enclave Combo" uit Baarle-Nassau. Jantje Brok was bij "The Rockets" in feite de accordeonist. Vic de Jong, de trompenist van "The Rockets", staat niet op deze foto. - Foto's & Kaarten

"The Rockets", een band uit Poppel was geen rockband, maar speelde voornamelijk "kermisnummers" en dansmuziek. Van links naar rechts: François de Jong, Jantje Brok en Nand de Wit. Nand was slager van beroep, maar zijn vader, Sooi de Wit, bezat een dancing in Poppel. Nand speelde eigenlijk saxofoon en is, nadat "The Rockets" gestopt waren, muzikant geworden bij het "Enclave Combo" uit Baarle-Nassau. Jantje Brok was bij "The Rockets" in feite de accordeonist. Vic de Jong, de trompenist van "The Rockets", staat niet op deze foto.

Fotonummer["200028"]
PlaatsOnbekend
Datering vanaf1960
FotograafSchellekens, H., Goirle
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving"The Rockets", een band uit Poppel was geen rockband, maar speelde voornamelijk "kermisnummers" en dansmuziek. Van links naar rechts: François de Jong, Jantje Brok en Nand de Wit. Nand was slager van beroep, maar zijn vader, Sooi de Wit, bezat een dancing in Poppel. Nand speelde eigenlijk saxofoon en is, nadat "The Rockets" gestopt waren, muzikant geworden bij het "Enclave Combo" uit Baarle-Nassau. Jantje Brok was bij "The Rockets" in feite de accordeonist. Vic de Jong, de trompenist van "The Rockets", staat niet op deze foto.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 2.6.2004.
Datum

200028 - "The Rockets", een band uit Poppel was geen rockband, maar speelde voornamelijk "kermisnummers" en dansmuziek. Van links naar rechts: François de Jong, Jantje Brok en Nand de Wit. Nand was slager van beroep, maar zijn vader, Sooi de Wit, bezat een dancing in Poppel. Nand speelde eigenlijk saxofoon en is, nadat "The Rockets" gestopt waren, muzikant geworden bij het "Enclave Combo" uit Baarle-Nassau. Jantje Brok was bij "The Rockets"  in feite de accordeonist. Vic de Jong, de trompenist van "The Rockets", staat niet op deze foto.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag