044163 - Foto van het bestuur van de R.K. Vereniging van werkgevers in de Brabantse Steenindustie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vereniging (1928-1953) Zittend v.l.n.r. rector dr. J. Janssens geestelijk adviseur, J.M.A. van Ginneken voorzitter en A.J. Claesen vice-voorzitter. Staande v.l.n.r. A.M. Eijkens adjunct-secretaris, H.P.H. Janssen, A.W.L.M. van Hapert, penningmeester J.L. Theeuwes en A. van Mierlo. De foto werd genomen voor de schouw in de bestuurskamer van Bureau Van Spaendonck aan de Willem II-straat. De secretaris van de vereniging, mr. B.J.M. van Spaendonck, ontbreekt op deze foto. De op deze foto aanwezige A. van Mierlo is de vader van Hans van Mierlo (D'66) - Foto's & Kaarten

Foto van het bestuur van de R.K. Vereniging van werkgevers in de Brabantse Steenindustie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vereniging (1928-1953) Zittend v.l.n.r. rector dr. J. Janssens geestelijk adviseur, J.M.A. van Ginneken voorzitter en A.J. Claesen vice-voorzitter. Staande v.l.n.r. A.M. Eijkens adjunct-secretaris, H.P.H. Janssen, A.W.L.M. van Hapert, penningmeester J.L. Theeuwes en A. van Mierlo. De foto werd genomen voor de schouw in de bestuurskamer van Bureau Van Spaendonck aan de Willem II-straat. De secretaris van de vereniging, mr. B.J.M. van Spaendonck, ontbreekt op deze foto. De op deze foto aanwezige A. van Mierlo is de vader van Hans van Mierlo (D'66)

Fotonummer["044163"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1953
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto van het bestuur van de R.K. Vereniging van werkgevers in de Brabantse Steenindustie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vereniging (1928-1953) Zittend v.l.n.r. rector dr. J. Janssens geestelijk adviseur, J.M.A. van Ginneken voorzitter en A.J. Claesen vice-voorzitter. Staande v.l.n.r. A.M. Eijkens adjunct-secretaris, H.P.H. Janssen, A.W.L.M. van Hapert, penningmeester J.L. Theeuwes en A. van Mierlo. De foto werd genomen voor de schouw in de bestuurskamer van Bureau Van Spaendonck aan de Willem II-straat. De secretaris van de vereniging, mr. B.J.M. van Spaendonck, ontbreekt op deze foto. De op deze foto aanwezige A. van Mierlo is de vader van Hans van Mierlo (D'66)
AnnotatieR.K. Vereniging van werkgevers in de Brabantse steenindustrie 1928-1953, p 6.
Datum

044163 - Foto van het bestuur van de R.K. Vereniging van werkgevers in de Brabantse Steenindustie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vereniging (1928-1953) Zittend v.l.n.r. rector dr. J. Janssens geestelijk adviseur, J.M.A. van Ginneken voorzitter en A.J. Claesen vice-voorzitter. Staande v.l.n.r. A.M. Eijkens adjunct-secretaris, H.P.H. Janssen,  A.W.L.M.  van Hapert, penningmeester J.L. Theeuwes en A. van Mierlo. De foto werd genomen voor de schouw in de bestuurskamer van Bureau Van Spaendonck aan de Willem II-straat. De secretaris van de vereniging, mr. B.J.M. van Spaendonck, ontbreekt op deze foto. De op deze foto aanwezige A. van Mierlo is de vader van Hans van Mierlo (D'66)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag